Sienikuminauha CR suorakaide

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: CR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 25 m
  • Koot: 5×15, 5×20, 5×30, 10×10, 10×15, 10×20, 10×30, 10×40, 15×20, 15×25, 20×20 mm
  • suorakaiteen muotoinen sienikuminauha on helppo leikata ja asentaa erilaisiin kohteisiin.
  • Soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin ulkotiloissa, kuten rakennusten tiivistykseen, suojaamaan väliaineiden vuodolta ja iskujen vaimentamiseen.
Tuotetunnus (SKU): 38105 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sienikuminauha CR suorakaide

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR 
VäriMusta 
Rullakoot25 m 

Sienikuminauha CR suorakaide

5×15, 5×20, 5×30, 10×10, 10×15, 10×20, 10×30, 10×40, 15×20, 15×25, 20×20 mm

Sienikuminauha CR suorakaide

Sienikuminauha CR Suorakaide on huippuluokan tiivistysmateriaali, joka on valmistettu laadukkaasta CR-kumista (klooripreeni, tunnettu myös nimellä neopreeni). Sen suorakaiteen muotoinen profiili tarjoaa erinomaisen tiivistyksen ja eristyksen monenlaisissa sovelluksissa, kuten ovien, ikkunoiden, ja teollisuuskoneiden tiivistämisessä. Tämä tuote on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, tarjoten luotettavan suojan vettä, öljyjä, UV-säteilyä ja monia kemikaaleja vastaan.

Kestävä ja luotettava

Sienikuminauha CR Suorakaiteen valmistuksessa käytetty CR-kumi tunnetaan erinomaisista kestävyysominaisuuksistaan. Se ei ainoastaan kestä mekaanista rasitusta, vaan on myös otsonin, sään ja monien kemikaalien kestävä. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan käytettäväksi haastavissa ympäristöissä, jossa materiaalin on kestettävä pitkäaikaista altistusta erilaisille stressitekijöille.

Erinomainen mukautuvuus

Tämän kuminauhan suorakaiteen muotoinen profiili mahdollistaa tiukan ja mukautuvan tiivistyksen, varmistaen, että se sopii täydellisesti tiivistettävän kohteen muotoihin ja kokoisiin. Sen joustavuus ja helppo leikattavuus mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen, mikä säästää aikaa ja tekee siitä kustannustehokkaan ratkaisun eri käyttötarkoituksiin.

Monipuoliset käyttökohteet

Sienikuminauha CR Suorakaide on erittäin monipuolinen ja soveltuu käytettäväksi monenlaisissa teollisissa, kaupallisissa ja kotitalouksien sovelluksissa. Sen tiivistys- ja eristysominaisuudet ovat arvokkaita esimerkiksi rakennusteollisuudessa, autoteollisuudessa, laivanrakennuksessa ja elektroniikkateollisuudessa.

Yhteenveto

Sienikuminauha CR Suorakaide tarjoaa korkealaatuisen, kestävän ja monipuolisen ratkaisun erilaisiin tiivistys- ja eristystarpeisiin. Sen luotettava suojan taso, helppo asennettavuus ja monikäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan laajaan sovellusvalikoimaan.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sienikuminauha CR suorakaide on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun