Roiskelevykumi 600MMx5MMx10M

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: SBR/NR
  • Leveys: 600 mm
  • Paksuus: 5 mm
  • Pituus: 10 m
  • Kovuus: 70°±5° Shore A
  • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
  • Säänkestävyys: Kohtalainen
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Kohtalainen
  • Öljynkestävyys: Ei suositella
Tuotetunnus (SKU): 1875201 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Roiskelevykumi 600MMx5MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt
Tuotenumero1875201
Käyttötarkoitusyleiskäyttö
KumilaatuSBR/NR
VäriMusta
Kovuus (°Shore A)70°±5°
Ominaispaino (g/cm3)1,7
Käyttölämpötila (°C)-25 - +70
Vetomurtolujuus (Mpa)3,0
Murtovenymä (%)200% min
OtsoninkestävyysKohtalainen
SäänkestävyysKohtalainen
ÖljynkestävyysEi suositella
Kemikaalien kestävyysHyvä
Kulutuksen kestävyysKohtalainen
Rullakoko600 x 10000 mm
Paksuus vahvikkeellisena5 mm

Roiskekumilevy: Teollisuuden tarpeisiin

Roiskekumilevy on kehitetty tarjoamaan tehokasta suojaa nesteitä ja kemikaaleja vastaan monenlaisissa teollisissa sovelluksissa. Sen mitat, 600mm x 5mm x 10m, tekevät siitä erittäin käytännöllisen valinnan laajojen pintojen peittämiseen ja suojaamiseen. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan luotettavaa suojaa roiskeilta ja vuodoilta.

Materiaalin ominaisuudet ja edut

Roiskekumilevy on valmistettu laadukkaasta kumista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden vaativissakin olosuhteissa. Materiaali on suunniteltu kestämään kemikaaleja, öljyjä ja muita teollisuusnesteitä, tarjoten luotettavan suojan työpisteissä ja tuotantolinjoilla. Sen 5mm paksuus tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja suojan mekaanisilta vaurioilta.

Käyttökohteet

Roiskekumilevyn käyttökohteet ovat moninaiset. Se soveltuu erinomaisesti teollisuushalleihin, työpisteisiin, tuotantolinjojen alle ja ympärille sekä muihin paikkoihin, joissa tarvitaan luotettavaa suojaa roiskeita ja kemikaaleja vastaan. Sen voi leikata ja muokata sopimaan erikokoisiin tiloihin, mikä tekee siitä monipuolisen ratkaisun monenlaisiin suojatarpeisiin

Asennus ja ylläpito

Roiskekumilevyn asennus on suoraviivaista. Se voidaan leikata sopiviin kokoihin ja muotoihin käyttökohteen vaatimusten mukaan. Ylläpito on myös helppoa, sillä materiaali on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja on helppo puhdistaa tavallisilla puhdistusaineilla ja -menetelmillä, mikä ylläpitää työympäristön turvallisuutta ja puhtautta.

Yhteenveto

Roiskekumilevy on ihanteellinen valinta teollisuuden tarpeisiin, kun tarvitaan luotettavaa suojaa roiskeita ja kemikaaleja vastaan. Sen kestävyys, monipuolisuus ja helppo ylläpito tekevät siitä välttämättömän tuotteen monille aloille. Olipa kyseessä teollisuushalli, työpiste tai tuotantolinja, roiskekumilevy tarjoaa tehokkaan suojan, parantaen työympäristön turvallisuutta ja kestävyyttä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilaatta 66020 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun