Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx20MMx5M

Tuotekuvaus
 • Sileäpintainen
 • Kumilaatu: CR/SBR
 • Leveys 1400 mm
 • Paksuus 20 mm
 • Pituus 5 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx20MMx5M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1221020
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 5000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana20 mm

Neopreeni 1400MMx20MMx5M

Neopreeni-levy (1400mm x 20mm x 5m) on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä monenlaisissa sovelluksissa. Sen paksuus ja mitat tekevät siitä ihanteellisen valinnan, kun tarvitaan kestävää ja joustavaa materiaalia, joka voi kestää vaativissakin olosuhteissa.

Tekniset ominaisuudet

Valmistettu korkealaatuisesta neopreenista, tämä levy tarjoaa erinomaisen kestävyyden kemikaaleja, öljyä, otsonia ja UV-säteilyä vastaan. 20mm paksuus ja 5 metrin pituus takaavat, että tuotetta voidaan käyttää suurissa projekteissa, tarjoten samalla erinomaisen iskunvaimennuksen ja lämmöneristyksen.

Käyttökohteet

Neopreeni-levyä käytetään laajalti teollisuudessa tiivisteiden, eristeiden ja iskunvaimentimien valmistuksessa. Se on myös ihanteellinen valinta raskaan kaluston alustojen suojaukseen ja vedenpitävien kerrosten luomiseen rakennusalalla. Lisäksi sen lämmöneristysominaisuudet tekevät siitä suositun valinnan urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden, kuten sukelluspukujen ja vesitiiviiden pussien valmistuksessa.

Edut ja hyödyt

Neopreeni-levyn paksuus ja mitat tarjoavat monipuolisuutta käyttöön ja mahdollistavat sen soveltuvuuden moniin sovelluksiin. Materiaalin kestävyys varmistaa pitkän käyttöiän, mikä vähentää uusien materiaalien tarvetta ja lisää kustannustehokkuutta. Joustavuus ja leikattavuus mahdollistavat helpon muotoilun ja asennuksen, mikä nopeuttaa projekteja ja parantaa lopputuloksen laatua.

Yhteenveto

Neopreeni-levy (1400mm x 20mm x 5m) erinomainen ratkaisu moniin teollisuuden, rakentamisen ja vapaa-ajan tarpeisiin. Sen monipuoliset tekniset ominaisuudet, kuten kestävyys, joustavuus ja lämmöneristys, yhdistettynä ympäristöystävällisyyteen, tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin projekteihin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Neopreeni 1400MMx20MMx5M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun