Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx4MMx10M

Tuotekuvaus
 • Sileäpintainen
 • Kumilaatu: CR/SBR
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 4 mm
 • Pituus: 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 1221004 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx4MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1221004
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana4 mm 
Paksuus vahvikkeellisena4 mm 

Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx4MMx10M

Kloropreenikumilevy on erinomainen materiaalivalinta, kun tarvitaan kestävyyttä, joustavuutta ja luotettavuutta. Tämän tuotteen mitat ovat 1400mm x 4mm x 10m, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin sovelluksiin. Kloropreeni, joka tunnetaan myös nimellä neopreeni, tarjoaa erinomaisen suojan kemikaaleja, öljyjä, otsonia ja sääolosuhteita vastaan, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Ominaisuudet

Kloropreenikumilevy on suunniteltu kestämään vaikeita olosuhteita, kuten korkeita ja matalia lämpötiloja, kemikaaleja ja UV-säteilyä. Sen paksuus, 4mm, tarjoaa erinomaisen mekaanisen lujuuden ja kestävyyden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi tiivisteeksi tai suojaavaksi kerrokseksi. Lisäksi materiaali on vedenkestävä, mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Käyttökohteet

Kloropreenikumilevyn käyttökohteet ovat monipuoliset. Se soveltuu erinomaisesti tiivistämään koneita ja laitteita, suojamaan pintaa kemiallisilta aineilta ja öljyltä, sekä käyttöön veden alla. Lisäksi sitä voidaan käyttää värinänvaimennukseen ja iskunvaimennukseen monissa teollisissa sovelluksissa. Materiaalin monipuolisuus tekee siitä myös suositun valinnan rakennusalalla, esimerkiksi vesi- ja sääsuojauksessa.

Asennus

Kloropreenikumilevy on helppo asentaa ja muokata tarpeen mukaan. Sen leikkaaminen ja muotoilu on suoraviivaista, mikä mahdollistaa materiaalin käytön monenlaisissa projekteissa ja sovelluksissa. On tärkeää käsitellä materiaalia oikein, jotta sen ominaisuudet säilyvät ja se toimii tehokkaasti valitussa käyttötarkoituksessa.

Yhteenveto

Kloropreenikumilevy tarjoaa erinomaisen ratkaisun moniin teollisuuden tarpeisiin. Sen kyky kestää kemikaaleja, öljyjä ja äärimmäisiä sääolosuhteita tekevät siitä ihanteellisen materiaalin tiivisteisiin, suojaukseen ja moniin muihin sovelluksiin. Helppo asennettavuus ja muokattavuus sekä pitkä käyttöikä tekevät siitä sekä käytännöllisen että vastuullisen valinnan.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx4MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun