Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx40MMx5M

Tuotekuvaus
 • Sileäpintainen
 • Kumilaatu: CR/SBR
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 40 mm
 • Pituus: 5 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 1221040 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx40MMx5M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1221040
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 5000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana40 mm

Neopreenikumilevy 26034 1400MMx40MMx5M

Neopreenikumilevy on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa ja kestävyyttä useissa teollisissa sovelluksissa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten kyky vastustaa öljyjä, kemikaaleja ja sään vaikutuksia, tekevät siitä ihanteellisen materiaalin monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä tuote, kooltaan 1400mm x 40mm x 5m, on valmistettu korkealaatuisesta neopreenistä, joka tarjoaa vahvan ja kestävän ratkaisun vaativiin olosuhteisiin.

Ominaisuudet

Neopreenikumilevyn paksuus ja mittasuhteet on valittu huolellisesti, jotta se soveltuisi optimaalisesti teollisuuden käyttöön. Materiaali on erityisen tunnettu sen kyvystä kestää korkeita ja matalia lämpötiloja, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon sekä ulko- että sisäkäyttöön. Lisäksi neopreeni tarjoaa hyvän mekaanisen lujuuden ja joustavuuden, joka säilyy myös ääriolosuhteissa.

Käyttöalueet

Neopreenikumilevyn käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Se toimii erinomaisesti tiivisteenä, värinänvaimentajana, sekä iskunkestävänä materiaalina erilaisissa koneissa ja laitteissa. Lisäksi sen vedenkestävät ominaisuudet tekevät siitä suositun valinnan vesirakentamisessa ja muissa sovelluksissa, jotka vaativat kestävyyttä kosteutta vastaan. Materiaali on myös erittäin suosittu urheiluvälineiden ja -varusteiden valmistuksessa, kuten sukelluspuvuissa, joissa tarvitaan sekä vedenkestävyyttä että lämmöneristystä.

Asennus

Neopreenikumilevyn asennus ja käsittely on helppoa, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen valinnan. Materiaali voidaan leikata ja muokata tarpeen mukaan, ja se soveltuu monenlaisiin kiinnitys- ja asennustekniikoihin. On tärkeää käsitellä levyä oikein, jotta sen erinomaiset ominaisuudet säilyvät ja se palvelee tarkoitustaan mahdollisimman hyvin.

Yhteenveto

Neopreenikumilevy on monipuolinen ja kestävä materiaali, joka tarjoaa luotettavan ratkaisun moniin teollisuuden tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen koostumus tarjoaa erinomaisen suojan erilaisia ympäristötekijöitä vastaan, ja sen monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä arvokkaan lisän useisiin projekteihin ja sovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Neopreenikumilevy 26034 1400MMx40MMx5M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun