Kulutuskumilevy 1000MMx50MMx4,5M

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: NR/SBR
 • Leveys 1000 mm
 • Paksuus 50 mm
 • Pituus 4,5 m
 • Käyttötarkoitus: Kulutusta kestävä
 • Kovuus: 60°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +80°C
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Erinomainen
Tuotetunnus (SKU): 1418950 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kulutuskumilevy 1000MMx50MMx4,5M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1418950
Käyttötarkoituskulutusta kestävä 
KumilaatuNR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,20 g/cm³ 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)15 
Murtovenymä (%)350% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )24% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-7% 72h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)2° 72h/70°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysErinomainen 
Rullakoko1000 x 4500 mm 
Paksuus vahvikkeettomana50 mm

Kulutuskumi 1000mm x 50mm x 45m

Kulutuskumi, jonka mitat ovat 1000mm x 50mm x 45m, on huippulaadukas materiaali, joka on kehitetty vastaamaan teollisuuden kovimpiakin vaatimuksia. Tämä tuote tarjoaa erinomaista suojaa ja kestävyyttä alustoille, jotka altistuvat säännöllisesti kulutukselle, hankaukselle ja mekaaniselle rasitukselle. Sen ainutlaatuinen koostumus varmistaa pitkän käyttöiän ja suojan vaativimmissakin käyttökohteissa.

Kestävyys ja suoja

Tämä kulutuskumi on suunniteltu erityisesti kestämään äärimmäistä kulutusta, tarjoten maksimaalisen suojan ja vähentäen tarvetta jatkuvalle huollolle tai vaihdolle. Sen paksuus, 50mm, lisää merkittävästi sen kykyä absorboida iskuja ja vähentää hankausta, mikä tekee siitä erityisen sopivan raskaisiin teollisuussovelluksiin, missä materiaalin on kestettävä jatkuvaa kulutusta.

Käyttökohteet

Kulutuskumi 1000mm x 50mm x 45m on ihanteellinen ratkaisu useille eri teollisuudenaloille, kuten kaivosteollisuus, materiaalinkäsittely ja kuljetus, sekä raskas koneenrakennus. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kuljettimien kuljetuspäissä, lajittelulaitteissa, liukupinnoissa ja muissa kohteissa, joissa tarvitaan ylimääräistä suojaa kulutusta vastaan.

Asennuksen helppous

Huolimatta sen paksuudesta ja kestävyydestä, tämä kulutuskumi on suunniteltu olemaan helppo asentaa ja muokata sopimaan tarkasti erilaisiin käyttökohteisiin. Sen voi leikata ja sovittaa eri muotoihin ja kokoihin, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin ja asennusvaatimuksiin.

Yhteenveto

Kulutuskumi 1000mm x 50mm x 45m on erinomainen valinta teollisuuden tarpeisiin, jossa vaaditaan materiaalia, joka kestää voimakasta kulutusta ja tarjoaa pitkäaikaista suojaa. Sen monipuolisuus, kestävyys ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin sovelluksiin, tarjoten luotettavaa suojaa ja vähentäen tarvetta jatkuvan ylläpidon ja materiaalin vaihdon tarpeelle.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kulutuskumi 1000mm x 50mm x 45m on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun