EPDM-kumilevy 66021

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: EPDM
  • Kovuus: 65°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -35° – +100°C.
  • Otsoninkestävyys: Erinomainen
  • Säänkestävyys: Erinomainen
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
  • Öljynkestävyys: Ei suositella
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

EPDM-kumilevy 66021

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,3
Käyttölämpötila (°C)-35° - +100°C 
Vetomurtolujuus (Mpa)5 - 8
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)-9% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-70% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)+2° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysErinomainen 
SäänkestävyysErinomainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoot1400 x 5000/10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)
Paksuudet vahvikkeelliset (mm)2-5 mm 

EPDM-kumilevy 66021

EPDM-kumilevy (etyleenipropyleenidieenimonomeeri) on monipuolinen materiaali, joka tarjoaa erinomaisen sään- ja UV-säteilyn keston sekä hyvän kemiallisen kestävyyden. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tarpeisiin, aina autoteollisuudesta rakentamiseen ja vesihuoltoon.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 66021 oleva EPDM-kumilevy on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn. Levy on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita, kuten korkeita ja matalia lämpötiloja (-40 °C:sta +120 °C:een), UV-säteilyä ja otsonia. Lisäksi sen kemiallinen kestävyys mahdollistaa käytön monissa teollisissa sovelluksissa, joissa altistuminen erilaisille kemikaaleille ja öljyille on mahdollista.

Käyttökohteet

EPDM-kumilevyn monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen materiaalin laajaan valikoimaan käyttökohteita. Se on erityisen suosittu rakennusteollisuudessa, vesihuollossa ja autoteollisuudessa, mutta sen käyttö ulottuu myös ilmastointijärjestelmiin, sähköeristykseen ja äänieristykseen. Tuote tarjoaa luotettavan suojan veden, ilman ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monille eri aloille.

Asennus ja huolto

EPDM-kumilevyn asentaminen on suoraviivaista, ja se voidaan leikata haluttuun muotoon ja kokoon sopimaan erilaisiin sovelluksiin. Levy kiinnitetään yleensä liimaamalla tai mekaanisesti, riippuen sovelluksesta ja asennusympäristöstä. Sen huoltaminen on yksinkertaista, sillä materiaali on suunniteltu kestämään pitkään ilman erityistä huoltoa. Säännöllinen tarkastus on kuitenkin suositeltavaa, jotta varmistetaan materiaalin eheys ja toimivuus pitkällä aikavälillä.

Yhteenveto

Helsingin Kumin tarjoama EPDM-kumilevy (tuotenumero 66021) on erinomainen valinta, kun tarvitaan kestävää ja monipuolista materiaalia, joka pystyy vastaamaan erilaisiin haasteisiin. Sen laaja käyttöalue, helppo asennus ja vähäinen huoltotarve tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun moniin sovelluksiin. Oli kyseessä sitten teollinen käyttö tai yksityinen projekti, EPDM-kumilevy tarjoaa luotettavan ja pitkäikäisen ratkaisun.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsinki Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilevy 6602 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Tuotetta on heti saatavilla varastosta ja leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun