EPDM-kumilevy 66020 1400MMx2MMx10M

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: EPDM/SBR
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 2 mm
 • Pituus: 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -35° – +100°C.
 • Otsoninkestävyys: Erinomainen
 • Säänkestävyys: Erinomainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
Tuotetunnus (SKU): 1660002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

EPDM-kumilevy 66020 1400MMx2MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1660002
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-35° - +100°C 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysErinomainen 
SäänkestävyysErinomainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton2 mm 

EPDM-kumilevy 66020

Helsinki Kumi Oy tarjoaa markkinoille korkealaatuisen EPDM-kumilevyn, jonka mitat ovat 1400mm x 2mm x 10m. Tämä tuote on suunniteltu vastaamaan vaativimpiakin tarpeita niin teollisuudessa kuin yksityisissä rakennusprojekteissakin, tarjoten monipuolisia käyttömahdollisuuksia ja pitkäaikaista kestävyyttä.

Materiaali

EPDM (Eteeni-Propyleeni-Dieeni-Monomeeri) on kumimateriaali, joka on tunnettu sen erinomaisesta sään- ja UV-säteilyn kestävyydestä. Lisäksi se kestää hyvin lämpötilan vaihteluita, otsonia ja monia kemikaaleja. Tämä 2mm paksuinen kumilevy on valmistettu huolella valitusta EPDM-kumista, mikä takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn erilaisissa olosuhteissa.

Käyttökohteet

Helsinki Kumi Oy:n EPDM-kumilevy on ihanteellinen valinta monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sen ohut mutta kestävä rakenne tekee siitä sopivan eristysmateriaalin, vedenpitävän kerroksen tai jopa äänieristeen eri rakennus- ja teollisuusprojekteissa. Kumilevy voidaan helposti leikata ja muotoilla tarpeen mukaan.

Asennus

EPDM-kumilevyn asentaminen on helppoa ja vaivatonta. Sen keveys ja joustavuus mahdollistavat nopean sovittamisen erilaisiin pintoihin ja muotoihin. Ylläpito on yksinkertaista, sillä materiaali on suunniteltu kestämään pitkään ilman erityistä huolenpitoa. Normaali puhdistus ja tarkastus riittävät ylläpitämään levyn kuntoa ja toimivuutta vuosiksi eteenpäin.

Yhteenveto

Helsinki Kumi Oy:n 1400mm x 2mm x 10m EPDM-kumilevy tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä, joustavuutta ja monipuolisuutta. Sen korkealaatuiset materiaaliominaisuudet, helppo asennettavuus ja ylläpito sekä ympäristöystävällisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Valitsemalla tämän tuotteen, varmistat projektisi menestyksen kestävällä ja luotettavalla tavalla.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsinki Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilevy 66020 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Tuotetta on heti saatavilla varastosta ja leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun