EPDM-kumilevy 66020 1400MMx12MMx5M

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: EPDM/SBR
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 12 mm
 • Pituus: 5 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -35° – +100°C.
 • Otsoninkestävyys: Erinomainen
 • Säänkestävyys: Erinomainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
Tuotetunnus (SKU): 1660012 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

EPDM-kumilevy 66020 1400MMx12MMx5M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1660012
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-35° - +100°C 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysErinomainen 
SäänkestävyysErinomainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 5000 mm 
Paksuus vahvikkeeton12 mm

EPDM Kumilevy 66020

EPDM-kumilevy 66020 erinomainen ratkaisu teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Tämä tuote on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, tarjoten luotettavan suojan ja tiivistyksen eri sovelluksissa. Sen monipuolisuus ja korkea laatu tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Tuotteen ominaisuudet

EPDM-kumilevy 66020 on valmistettu korkealaatuisesta EPDM-kumista, joka tunnetaan erinomaisesta sään- ja UV-säteilyn kestävyydestään. Levy on mitoiltaan 1400mm x 12mm x 5m, mikä tekee siitä sopivan suurtenkin pintojen peittämiseen. Kumilevy on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja se säilyttää ominaisuutensa hyvin erilaisissa lämpötiloissa ja olosuhteissa.

Sovellusalat

EPDM-kumilevy 66020 soveltuu erinomaisesti monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Se tarjoaa tehokkaan ratkaisun veden, ilman, pölyn ja muiden aineiden tiivistämiseen. Kumilevy on ideaali materiaali esimerkiksi rakennusteollisuudessa, autoteollisuudessa, laivanrakennuksessa ja monissa muissa teollisuudenaloilla, joissa tarvitaan kestävää ja luotettavaa tiivistysmateriaalia.

Asennus ja käyttö

Asennus on suoraviivaista, ja levy voidaan leikata tarvittaviin mittoihin joustavasti käyttökohteen mukaan. Kumilevy on helppo asentaa paikoilleen liimaamalla tai mekaanisesti kiinnittämällä, riippuen käyttökohteesta ja tarvittavasta tiivistystehosta. Sen käytössä ei vaadita erikoistyökaluja, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon monenlaisiin projekteihin.

Yhteenveto

EPDM-kumilevy 66020 on huippuluokan valinta, kun tarvitaan luotettavaa ja kestävää tiivistysmateriaalia. Sen monipuolisuus, helppo asennettavuus ja ympäristöystävälliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin käyttökohteisiin. Olipa kyseessä sitten ammattimainen projekti tai harrastelijan tarpeet, tämä kumilevy tarjoaa suorituskykyä ja kestävyyttä, johon voi luottaa.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsinki Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilevy on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Tuotetta on heti saatavilla varastosta ja leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun